LinkUpdate is een mogelijkheid uw site in een betere positie te krijgen op de OnlineWinkelpagina.nl

 

Elke keer als er zich een nieuwe site aanmeld, zal uw link (site) verder naar beneden zakken in het overzicht, zowel op de index pagina als in de rubrieken. u kunt door middel van een LinkUpdate dit aanpassen, en u kunt evt dan direct uw omschrijving en index foto laten updaten.

Ook is het mogelijk een foto toe te voegen aan uw omschrijving.

wat moet u doen:

Doe een donatie op onze site. minimaal bedrag van 2,50 euro.

stuur na de donatieĀ een linkaanvraag verzoek, met de gegevens van uw site, en vermeld in de aanvraag dat het gaat om een LinkUpdate.

wilt u een foto toegevoegd hebben in uw omschrijving doneer dan minimaal 5,00 euro.

Ook hebben we de mogelijkheid om uw site elke 1e van de maand boven aan onze index te plaatsen. zodat uw site direct zichtbaar is in het systeem (let wel, na elke nieuwe aanvraag zakt uw link terug, ook in dit systeem) U doneert dan een bedrag van 25,00 euro en wij zorgen een jaar lang voor deze LinkUpdate.

Wit u adverteren of een banner plaatsen, dan hebben we enkele mogelijkheden, de banner zal altijd op alle pagina’s zichtbaar zijn

kleine banner 234 x 60, per maand 10,00 euro (plaatsing rechter zijkant)

grote banner 468 x 60, per maand 25,00 euro (plaatsing midden boven de links)

grote skybanner 120 x 700, per maand 35,00 euro (plaatsing links zijkant)

Stuur ons eerst een linkaanvraag met uw banner urlĀ , wij kijken of er plaats is en uw banner voldoet aan onze voorwaarden, na acceptatie kunt u het bedrag doneren.

Mvg. Beheerder